Egészség? Pénz? Szerelem?

Tanácsainkkal választ kap kérdéseire!

Hívja megbízható jósainkat most!
06 90 60 27 58
A hívás díja: 485 Ft/perc - EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
Napi horoszkóp
 

Oroszlán

(07.23.-08.23.)

Jó lenne, ha abbahagyná azt, hogy úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Ideje a problémákkal szembenézni, és felismerni az Ön szerepét a gondok létrejöttével kapcsolatban. Csak akkor oldhatják meg a gondjaikat, ha őszinték egymással. Viszont a munkahelyén minden erőfeszítését siker koronázza. Csak arra ügyeljen, hogy ne vesszen el túlságosan a részletekben és ne csináljon magának stresszelnivalót!

 

Skorpió

(10.24.-11.22.)

Ma kifejezetten szerencsés napja lesz. Minden úgy alakul, ahogy eltervezte. Elégedett lehet a napi eredményeivel. Bármilyen ügyet kell elintéznie, könnyű szerrel célt fog érni. Tökéletes ez a nap az üzleti megbeszélésekhez meg a különböző hivatalos ügyek elintézésével. Nagyon vág az esze, mindig azt mondja, amit éppen mondania kell. Bárkit bármiről könnyedén meggyőz, úgyhogy ezt érdemes lehet kihasználnia.

 

Rák

(06.22.-07.22.)

A munkahelyén ma igazi kihívás elé állíthatják. Ne aggódjon, sokkal könnyebben megállja a helyét, mint azt gondolná. Olyan rejtett képességei jönnek elő, amelyekről nem is tudott. Kellemesen fog csalódni önmagában, ugyanakkor kedvet kap ahhoz, hogy hasonló feladatokat lásson el vagy legalábbis kreatívabb feladatokat végezzen. Jó lehetőség lesz ez a mai Önnek. Ha változtatni szeretni, akkor tegye azt!

 

Szűz

(08.24.-09.23.)

Legyen óvatos, mert ma hajlamos lehet többet költeni annál, mint amennyit megengedhet magának. Rendben van, hogy szeretne magának vagy akár másoknak kedveskedni, de ne essen túlzásokba. Ne ajándékokkal próbálja jó kedvre deríteni önmagát és ne is így akarjon szeretethez jutni. Nem is olyan sokára szüksége lehet arra a pénzre. Számos egyéb módja van annak, hogy boldoggá tegye magát és másokat!

 

Halak

(02.20.-03.20.)

Ma meglehetősen fárasztó nap elé néz. Nem csak azért mert a munkája fárasztja le, hanem a környezete is. Olyan érzése van, mintha a családtagjai, a kollégai szabályosan elszívnák az életeerejét. Minden erejére és türelmére szüksége lesz ahhoz, hogy ne guruljon el a gyógyszere. De ha már úgy érzi, nem bírja tovább, inkább tegye szóvá, így elkerülheti, hogy összevesszen másokkal.

 

Mérleg

(09.24.-10.23.)

Ma nem sok kedve van a munkához, de muszáj megcsinálnia a feladatait. Minél inkább arra koncentrál, hogy semmi kedve hozzá, annál rosszabb lesz. Bölcsen tenné, ha megpróbálna egy kis hangulatot csinálni magának hozzá. Tudja le mielőbb a feladatait, utána sokkal könnyebb lesz Önnek is és olyan dolgokat csinálhat, amelyeket igazán szeretne. Vagy pedig kérjem segítséget!

 

Ikrek

(05.22.-06.21.)

Ma felettébb kellemes napja lesz! Minden a kedve szerint alakul. Amit mára eltervezett, az úgyis lesz. Olyan érzése van, mintha az égiek is támogatnák a vágyai megvalósításában. Elégedett lehet a mai eredményeivel is. A munkahelyén is dicséretben részesül, ez pedig óriási lendületet ad magának a folytatáshoz. Ne lepődjön meg azon, hogy egyes kollégái féltékenyek Önre a sikerei miatt.

 

Bika

(04.21.-05.21.)

Hajlamos arra, hogy olyan részleteken fennakadjon, amelyekkel csak pazarolja az idejét és az energiáját. Magának generálja a problémákat, méghozzá feleslegesen. Még ha valóban nehéz helyzetben is van, akkor is összpontosítson a pozitív dolgokra és legyen egész olyan pesszimista, mert azzal a környezetét is lehúzza. Ilyen módon, ha pozitívabb és optimistább lesz, könnyebben kezeli a problémáit, és valósíthatja meg a céljait.

 

Bak

(12.22.-01.20.)

Valaki ma a tanácsát kérheti. Legyen vele őszinte, még akkor is, ha attól tart, hogy ezzel megbántja. Talán meg is fogja, de így tesz vele jót. Ne aggódjon, ha meg is haragszik, nem tart sokáig a mérge. A munkahelyén pedig bátran álljon ki magáért, és ne hagyja, hogy egyesek megpróbálják elnyomni. Igyekezzen diplomatikus lenni és őrizze meg a hidegvérét, ha esetleg vitára kerülne sor.

 

Vízöntő

(01.21.-02.19.)

Ma egy kissé szórakozott lehet. Legyen ezzel óvatos, mert könnyen hibát ejthet. Próbáljon meg koncentrálni a feladataira. Minél hamarabb letudja őket, annál jobban jár. Ezért se hagyja, hogy mások eltereljék a gondolatait. Ha fel akarják tartani a feladatai elvégzésében, ne hagyja magát. Továbbá ügyeljen kicsit jobban a saját egészére, mert hajlamos megfeledkezni magáról és ez kellemetlenséget okozhat.

 

Nyilas

(11.23.-12.21.)

Ma ügyeljen jobban a kommunikációra, mert könnyen félreértheti a környezetét. Illetve ők is magát. Figyeljen arra, hogy mit mond és biztosan megértsék Önt. Inkább kérdezzen vissza, ha valamiben nem biztos. Csupán egy kis odafigyelés is elég ahhoz, hogy elkerülje a kellemetlenségeket. Emellett ma figyeljen az anyagiakra is, nehogy e téren is kellemetlenség érje, és esetleg kisebb-nagyobb pénzösszegtől essen el.

 

Kos

(03.21.-04.20.)

A szerelmi életében rendkívül zavaró problémák merülnek fel, ezért elengedhetetlen, hogy leüljön a partnerével és komoly beszélgetést folytasson vele. Csak együtt oldhatják meg a gondjaikat. Ha ön egyedülálló, sok érdekes emberrel találkozik mostanában, akik közül az egyik épp az lehet, akit keresett. A pozitív bolygóállások hozzájárulnak ma ahhoz, hogy viszonylag könnyedén megvalósítsa a terveit.

 

Ajánló