Egészség? Pénz? Szerelem?

Tanácsainkkal választ kap kérdéseire!

Hívja megbízható jósainkat most!
06 90 60 27 58
A hívás díja: 485 Ft/perc - EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
Napi horoszkóp
 

Oroszlán

(07.23.-08.23.)

A mai napon kissé túlaggódja a dolgokat. Nem érdemes a jövőn rágódnia, hiszen az kifürkészhetetlen és csak az a biztos, ami a jelenben van. Ha negatív gondolatokkal van teli, keressen egy aktív pihenési programot és szellőztesse ki a fejét. Az is jó ötlet, hogy valakivel ossza meg gondolatait, hátha az a személy olyan tanáccsal látja el, ami megnyugtatja. Válogassa meg azonban, kinek mondja el legféltettebb gondolatait!

 

Skorpió

(10.24.-11.22.)

Ma jobban tenné, ha óvatosan bánna a szavakkal. Előfordulhat, hogy egy családtaggal olyan konfliktus alakul ki, ami elkerülhető lett volna akkor, ha Ön jobban átgondolja, mit mond. Ami Önnek jelentéktelen, másnak kimondottan bántó lehet. Ha úgy érzi, megbántott valakit azzal amit mondott, ne szégyelljen bocsánatot kérni. A mai napon a bolygók támogatják a kommunikáció akadálytalan áramlását, így nincs mitől tartania.

 

Rák

(06.22.-07.22.)

A mai nap Önről szóljon. Olyan sokszor előfordul, hogy más igényeit helyezi előtérbe, hogy úgy érezheti, energia tartalékai kimerültek. Ezen a vasárnapon arra törekedjen, hogy pihenje ki és kényeztesse magát. Meg fogja látni, hogy mennyivel könnyebb lesz így felkészülnie a jövő hétre! Amennyiben még szingli, és úgy látja, hogy valaki közeledik Önhöz, ne féljen jeleket küldeni az illető felé, ha vonzónak találja kívül-belül!

 

Szűz

(08.24.-09.23.)

Ez a vasárnap valószínűleg meglepő fordulatokat fog hozni. Lehet, hogy egy külföldi útra számíthat, esetleg valaki felbukkan a múltból, akire legvadabb álmaiban sem gondolt volna. Jól teszi azonban, ha átgondolja, hogy erre a bizonyos dologra vagy a bizonyos személyre mennyire van szüksége a jelenlegi jól kialakított életében. Amennyiben rossz döntést hoz, a jövőben hosszú távú negatív következményekkel számolhat. Akkor azonban, ha jól dönt, boldogság vár Önre.

 

Halak

(02.20.-03.20.)

A mai napon elhívhatják valahova, ahol megismerhet egy olyan személyt, aki a jövőben fontos szerepet fog betölteni az életében. Mivel a Vénusz ma kedvez a kapcsolatok kialakításának, nem lesz problémája az első lépést megtenni, ha arra kerül a sor. Annak, aki már megtalálta párját, javasoljuk, hogy fűszerezze meg valamivel a pásztorórákat. Ne féljen új dolgokat kipróbálni; nem fogja elijeszteni partnerét, sőt ellenkezőleg! Örülni fog, hogy egy új oldalát mutatta meg.

 

Mérleg

(09.24.-10.23.)

Ne pazarolja energiáját olyan személyre, aki nem viszonozza törődését. A mai napon végre tisztázódhatnak olyan dolgok valakivel, akivel szoros kapcsolatban van, ám úgy érzi, a másikról való gondoskodás egyoldalú. Törekedjen arra, hogy békésen közelítsen az illető felé, így egy komoly, de nem hibáztató beszélgetést tud kezdeményezni. A mai napra sportot is jó lenne beiktatnia, hiszen hét közben nem igazán tud rá időt szakítani.

 

Ikrek

(05.22.-06.21.)

Ügyeljen arra, hogy a szavai összhangban legyenek azzal, amit érez. Amennyiben ma valamit megígér valakinek, azt be is kell tartania, ugyanis ha szavát fogja szegni, elveszíti az illető bizalmát. Párkapcsolatában szürke felhők gyűlhetnek az Ön és a kedvese feje fölé, melyek csak akkor tűnhetnek el, ha mindketten keresik a megoldást és egymás hibáztatása helyett a közös célt kezdik el keresni.

 

Bika

(04.21.-05.21.)

A mai napon nagyon érzelmesnek érzi magát. Bikaként ugyan alapból jellemző Önre, hogy szenvedélyes és sokszor az érzései vezérlik, de ez kimondottan igaz a mai napra. Ezt kihasználva lepje meg valamivel a kedvesét, ugyanis lehetséges, hogy az elmúlt napokban kevés együtt töltött órában volt részük. Ha úgy érzi, hogy kedvese nem nyitott az Ön közeledése felé, legyen vele türelmes és megértő. Egy mély beszélgetés nem csak a léleknek tesz jót, de a szexuális életük is jobb lehet.

 

Bak

(12.22.-01.20.)

Bakként nehéz Önnek megnyílnia, ám ha valaki elnyerte a szívét, egy olyan oldalát ismerheti meg, ami nagyon különleges. Aki közel tud kerülni Önhöz, tudja, hogy mennyire jó a humora, milyen vad képzelete van és milyen fantasztikus lepedőakrobata. Amennyiben van valaki, akit kiszemelt magának, ám még nem adta tudtára érdeklődését, a mai nap kedvez annak, hogy a tettek mezejére lépjen! Aki párkapcsolatban van, jobban teszi, ha szintén jobban megnyílik és közelebb engedi magához a párját.

 

Vízöntő

(01.21.-02.19.)

A mai nap nincs Ön számára lehetetlen. Lehet, hogy el van maradva valamivel a munkahelyéről, de az is lehet, hogy egy, a munkájától független projekttel van elfoglalva. Bármi is legyen az, a mai nap lehetősége van bármit véghezvinni, amit a fejébe vesz. Családos embereknek azt tanácsoljuk, hogy szakítsanak időt szeretteikre. Jó ötlet elmenni kirándulni a közeli erdőbe, vagy egy séta a parkban.

 

Nyilas

(11.23.-12.21.)

Előfordulhat, hogy olyan pénz üti a markát a mai napon, amire nem számított. Ebben az esetben ne avasson be mindenkit a dologba, mert akár barátai között is lehet irigye. Párkapcsolat terén számítson ma arra, hogy harmónia száll az Önök otthonába, és egy vad éjszakában lesz része. Ehhez azonban fontos, hogy azt éreztesse partnerével, teljesen odavan érte- ezzel egyébként nem lesz gondja, hiszen tűzjegyűként nagy szexuális energiával rendelkezik, amit nem fél megmutatni.

 

Kos

(03.21.-04.20.)

A mai napon a család legyen az első. A Kosok nagyon szeretik a szociális életüket és mivel öntörvényűek, előfordul, hogy család helyett a barátaikat választják. Ez nem jó, többek között azért sem, mert vannak az életben olyan helyzetek, amikor csak a családunkra számíthatunk. Ez a vasárnap ideális bármilyen olyan programra, amit szeretteivel csinálhat. Ha nem is mennek el valahová, legalább legyenek együtt ezen a napon.

 

Ajánló