Egészség? Pénz? Szerelem?

Tanácsainkkal választ kap kérdéseire!

Hívja megbízható jósainkat most!
06 90 60 27 58
A hívás díja: 485 Ft/perc - EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
Napi horoszkóp
 

Oroszlán

(07.23.-08.23.)

Azt gondolja, hogy pontosan látja és érti a helyzetét, de tudomásul kellene vennie, hogy elképzlehető, hogy nem látja a fától az erdőt. Próbáljon meg egy kicsit más nézőpontból tekinteni az adott kérdésre, ha pedig úgy érzi, hogy ez nem megy, akkor kérjen segítséget vagy tanácsot valakitől. Higgye el, sokkal hamarabb pontot tehet így az ügy végére.

 

Skorpió

(10.24.-11.22.)

Kezd összeállni a fejében a kép arról, hogy ki az, akinek van szerepe továbbra is a jövőjében, és ki az, akinek nincs. Már csak meg kell tennie a következő lépést, és elengedni azt, aki már nem az Ön érdekeit szolgálja. Hamar rá fog jönni arra is, hogy így sokkal eredményesebb lehet, és gyorsan talál új és méltó embereket a szívében megüresedett helyekre is.

 

Rák

(06.22.-07.22.)

Mindig hálával gondol azokra, akik valamilyen módon segítették Önt az élete során, és az sem kétséges, hogy ezeket mind számon tartja és viszonozni fogja. Most azonban úgy érzi, hogy ezzel a feladattal egyedül kell megbirkóznia. Érzi magában az erőt és a potenciált, ezért még az sem zavarja, ha egymaga lassabban fog csak haladni. Annyira magabiztos, hogy az eredményeket már előre borítékolja.

 

Szűz

(08.24.-09.23.)

Ha valami újdonságra vágyik, akkor lehet, hogy érdemes lenne átírnia a fontossági sorrendjét! Érdemes lenne most egy kicsit elrugaszkodnia a megszokásaitól, és olyan célokat elővenni, amelyeket korábban valamiért mélyre elfojtott magában. Meglepődhet rajta, hogy most mennyire időszerűnek és érdekesnek tűnhet egy olyan ötlet, amelyről korábban úgy gondolta, hogy nem érdemes megvalósítani.

 

Halak

(02.20.-03.20.)

Bár Ön mostanában nem volt az a kimondottan csapatjátékos típus, de most mégis, az Ön közreműködése lehet az, amire szüksége van másoknak a környezetében, hogy értékesnek és nyugodtnak érezzék magukat. Az a képessége, hogy a megfelelő embereket egyesíteni és vezetni tudja a munkájában, most odahaza is rendkívül hasznos lehet.

 

Mérleg

(09.24.-10.23.)

Egyre nyitottabb arra, hogy új tapasztalatokhoz vagy készségeket sajátítson el. Érdemes most ezt a hullámot meglovagolnia, hiszen, ha valamit megtanul és képes lesz alkalmazni, akkor bőven megéri a befektetett energia! A környezetéből is egyre többen fordulnak Önhöz tanácsért vagy útmutatásért, ami nem csoda, hiszen sugárzik Önől a pozitív életerő.

 

Ikrek

(05.22.-06.21.)

Számtalan terve van arra vonatkozóan, hogy merre haladjon tovább, de egyúttal látja minden út buktatóit is, ami kissé összezavarhatja. A lényeg az, hogy ne kapkodjon el semmit! Várja ki a megfelelő pillanatot tervi végrehajtásához, és fedezze fel az összes lehetőséget. Végső soron, a türelme meg fog térülni pénzügyi értelemben.

 

Bika

(04.21.-05.21.)

Nagy szüksége lenne most arra, hogy megossza valakivel a gondolatait, amelyek mostanában foglalkoztatják. Bár kétségtelen, hogy tényleg fontos lenne kibeszélnie magából mindent, azért ne feledje el meghallgatni és megfogadni mások visszajelzéseit sem! Nem kizárt, hogy így jön majd rá a megoldásra, amit keres, de biztos, hogy sokkal közelebb kerül hozzá, mintha csak magában őrlődne.

 

Bak

(12.22.-01.20.)

Gyorsan és hirtelen változhatnak meg Ön körül a jól megszokott dolgok, ami némi ellenállást válthat ki magából. Nem érdemes tiltakozni ebben a helyzetben, mert ezek a változások sajnos elkerülhetetlenek. Eddig nem akarta elfogadni vagy meglátni ezt a tényt, de tovább már nem halogathatja. A kulcs csakis az, hogy Ön milyen gyorsan képes alkalmazkodni.

 

Vízöntő

(01.21.-02.19.)

Az impulzivitás nem feltétlenül jelenti a vakmerőséget! Igenis megvan a maga előnye annak, ha az intuícióját helyezi előtérbe a józan ész vagy a gyakorlatiasság helyett. A belső hangjánál nincs ugyanis hasznosabb útmutató, és csak nagyon kevesen képesek meghallani azt. Ön azonban most rendkívül fogékony rá, ami még anyag értelemben is igen kifizetődő lehet!

 

Nyilas

(11.23.-12.21.)

A béke megőrzése érdekében legszívesebben elhallgatná az érzéseit valakivel kapcsolatban, de most ezt nem teheti meg! Ha étségei vannak, akkor az a legjobb, ha mielőbb megbeszéli vele ezeket. Minden esetre azért legyen megfontolt, és ne vádoljon meg senkit alaptalan dolgokkal. A végén úgyis ki fog derülni az igazság.

 

Kos

(03.21.-04.20.)

Az otthoni kötelezettségek és dédelgetett álmai között most túlságosan is nagy a szakadák ahhoz, hogy az könnyű szerrel áthidalható legyen. Egyetlen megoldás marad így, mégpedig az, hogy választania kell. Ne feledje, hogy ez az állapot sem fog örökké tartani! Ahelyett, hogy azon aggódna, mire nem marad ideje, most ez az egyetlen járható út addig, amígy helyre nem áll az egyensúly.

 

Ajánló