Egészség? Pénz? Szerelem?

Tanácsainkkal választ kap kérdéseire!

Hívja megbízható jósainkat most!
06 90 60 27 58
A hívás díja: 485 Ft/perc - EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
Napi horoszkóp
 

Oroszlán

(07.23.-08.23.)

Ez a nap ideális arra, hogy kilépjen a mókuskerékből és lazítson. Munka után próbálja meg pihenéssel tölteni az idejét. Nem csak a lelkének, de a testének is jót fog tenni, amivel elkerülheti, hogy egészségügyi problémái alakuljanak ki. Szerelmével olyan erős kapcsolata van jelenleg, hogy semmi nem szakíthatja szét Önöket. Ha most része egy induló kapcsolatnak, jó dolgokra számíthat. A csillagok szerint pénzügyei jól fognak alakulni.

 

Skorpió

(10.24.-11.22.)

Ön egy nagyon erős személyiség, és bármit tesz, szenvedéllyel végzi azt. Nem véletlen, hogy a munkahelyi sikereit többen irigylik. A csillagok állása szerint anyagiak terén is minden oka megvan az optimizmusra, viszont szerelemi életében kevés jóra számíthat. Amennyiben párjának okot ad a féltékenységre, előfordulhat, hogy ma egyedül hajtja álomra a fejét. Ha még szingli, egy kis flörtre számíthat az egyik kollégájával, azonban ne menjen túl messze, mert lehet, hogy az illető házas. Munka után intézze el banki ügyeit, különösen, ha hitelfelvételen gondolkozik; még ma járjon utána a feltételeknek, hogy felkészülhessen rá.

 

Rák

(06.22.-07.22.)

A Rákok ugyanolyan változékonyak, mint uralkodó bolygójuk, a Hold. Pont ezért ma meggondolatlan és lobbanékony lehet, ráadásul ezen nem segít, hogy olyan helyzet alakulhat ki, ami miatt égnek áll a haja. Próbálja megőrizni hidegvérét, hiszen egy kis türelemmel több olyan konfliktus elkerülhető, melyek hosszútávon fejfájást okoznának Önnek. Banki ügyek intézésére alkalmas a mai nap, hiszen a csillagok biztosítják a pénz szabad áramlását.

 

Szűz

(08.24.-09.23.)

Hajlamos arra, hogy kritikus legyen önmagával és másokkal szemben. Ma azonban a bolygók türelemmel ruházzák fel, és még azzal a kollégával is szót ért, akit a háta közepére sem kívánna. Munka terén jó teljesítményt nyújt, ám előfordulhat, hogy azt mérlegeli, érdemes-e munkahelyet váltania. A csillagok állása kedvez a változtatásoknak, így lépjen bátran a tettek mezejére, ha úgy érzi, kecsegtető ajánlat vár Önre. Magánéletében azonban előfordulhatnak komoly problémák, és ha nem keres megoldást a problémákra, válságban lehet a kapcsolata.

 

Halak

(02.20.-03.20.)

Nagyon kedvező energiák mutatkoznak magánéleti problémáinak megoldásával kapcsolatban. Ha eddig folyamatosan elnapolták a problémákról való mély beszélgetést szerelmével, ma semmi nem áll útjába. A csillagok állása szerint rendezni tudják problémáikat. Amennyiben más családtaggal akadnak nehézségek, tegye meg az első lépést, hiszen a másik fél valószínűleg csak erre vár. Ma nem érdemes nagy pénzügyi döntést hozni.

 

Mérleg

(09.24.-10.23.)

A Vénusz ma nem kedvez a szerelmi kapcsolatának. Házasságokban, együttélésekben olyan helyzet alakulhat ki, ami a szerelem végét jelentheti. Mérlegként az egyensúly megteremtésére való törekvés jellemzi Önt, és most úgy érezheti, csődöt mondott. Szerencsére van kiút: ha átbeszélik a régi sérelmeket és együttesen megoldást keresnek, amit később gyakorlatba is fektetnek, megmenthető a kapcsolat. Ingatlanügy lebonyolításra nem kedvező a mai nap.

 

Ikrek

(05.22.-06.21.)

Ikrekként intelligens, érdeklődő és barátságos. Nem árt azonban pár lépés távolságot tartani másoktól, hiszen a csillagok nem ígérnek semmi jót a munkahelyi kapcsolatait tekintve. Vannak Ön körül olyanok, akik a szemébe mosolyognak, de a háta mögött vermet ásnak számára. Ha ingatlant szeretne vásárolni, napolja el az ezzel kapcsolatos teendőket, mert ma jobban teszi, ha inkább a kedvesével pihen egy nagyon munka után. Lepje meg valami aprósággal és fejezze ki megbecsülését a szerelme iránt.

 

Bika

(04.21.-05.21.)

Arra ösztönzik ma a csillagok, hogy merjen lépni. Nem szabad, hogy féljen megtenni egy fontos lépést, hiszen számíthat a szerettei támogatására, ami Önnek a legfontosabb. Egyébként is, minden úgy alakul a mai napon, ahogy szeretné. Egy dologra kell csak figyelnie: munkahelyi „barátaiban” ne bízzon meg túlságosan, mert pórul járhat. Inkább tartsa meg magának a terveit és sikereit, vagy ossza meg a kedvesével. Ha még nincs párja, ne féljen nyitni egy olyan ember felé, aki már régóta próbálkozik.

 

Bak

(12.22.-01.20.)

Önre nem jellemző, hogy lobbanékony lenne, ma azonban valakinek sikerülhet kihoznia a sodrából. Próbáljon meg minden helyzetet nyugodtan kezelni! Nem szabad olyanokra hallgatnia, akik azt javasolják, hogy adjon hangot a véleményének, ugyanis néha jobb csak túllendülni a nehézségeken. Ha kritika éri valamivel kapcsolatban, ne reagáljon rá rögtön, inkább vonuljon el egy csendes helyre és gondolja át, van-e valóságalapja.

 

Vízöntő

(01.21.-02.19.)

A Vízöntők természetükből eredően optimisták és emberszeretők. Fontos azonban azt megtanulnia, hogy nem mindenki olyan, mint amilyennek mutatja magát. Olyan váratlan helyzet alakulhat ki emiatt, hogy csak kapkodja a fejét. Valaki hátba szúrhatja, ami miatt szinte tátva marad a szája, és úgy érzi, teljesen tanácstalan. Ne csüggedjen, hiszen majd rájön, hogy ez a személy nem is olyan jelentős az életében, és egyébként is vannak, akikkel őszinte barátságot ápolnak. Csupán arra érdemes figyelnie, hogy ne bízzon meg túl hamar az emberekben.

 

Nyilas

(11.23.-12.21.)

A csillagok mai állása sok negatívumot hozhat, ha nem vigyáz. Szerelmi viszonyában olyan helyzet alakulhat ki, ami a kapcsolat végét jelentheti. Folytasson komoly beszélgetést a párjával arról, hogyan képzeli el jövőjüket. Ha neki nincsenek konkrét tervei Önnel, érdemes átgondolni, megéri-e energiát és időt belefektetni a kapcsolatba. A mai napon egy olyan találkozásban lehet része, amely a jövőre pozitív hatást gyakorolhat. Ma különösen legyen szabálykövető, ha nem akarja megütni a bokáját egy borsos bírsággal.

 

Kos

(03.21.-04.20.)

Kerülje el, hogy meggondolatlanul hozzon döntéseket! Jellemző Önre a szétszórtság és a türelmetlenség, azonban ma pont ennek ellentétére lesz szüksége. Ne féljen kikérni szerettei tanácsait egy-egy munkahelyi kérdésben, hiszen ők tisztábban láthatják a helyzetet kívülállóként. Amennyiben munkahelyén valaki epés megjegyzést tesz, engedje el a füle mellett, mert a konfliktus hátráltathatja a munkájában. Ne avassa be magánéletének titkaiba kollégáit, mert visszaélhetnek az információval.

 

Ajánló