Egészség? Pénz? Szerelem?

Tanácsainkkal választ kap kérdéseire!

Hívja megbízható jósainkat most!
06 90 60 27 58
A hívás díja: 485 Ft/perc - EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
Napi horoszkóp
 

Oroszlán

(07.23.-08.23.)

Nem alkalmas ez a nap pénzügyi beruházáshoz, vagy egyáltalán ahhoz, hogy nagyobb összeget adjon ki a kezéből, hiába mutatnak benne Önnek egy látszólag kivételes lehetőséget. Lehet, hogy jól hangzik, de jobban teszi, ha óvatosan jár el. Ha mégis nagyon vonzónak találja, akkor vizsgálja meg alaposan a részléteket, próbálja meg megismerni a tényeket, de ma még ne vállaljon kötelezettséget!

 

Skorpió

(10.24.-11.22.)

Ma a pénzügyek kerülnek a központba. A szokatlan és nagy kiadások kimeríthetik a tartalékait, de jövedelme azonban valószínűleg ugyanaz, legfeljebb kissé magasabb. Ezért ez egy átmeneti nehéz időszak lehet az Ön számára, mikor a váratlan vagy épp szükségszerű kiadások miatt össze kell húznia a nadrágszíjat. Legyen türelemmel, hamarosan minden visszaáll a régi kerékvágásba.

 

Rák

(06.22.-07.22.)

Egy közeli hozzátartozója beteg lehet, vagy más egyéb módon bajba juthat, és emiatt ma sokat aggódhat. Pláne akkor, ha megszűnik a kapcsolata az illetővel és nem tudja ma elérni. A telefonos kísérlet nem szolgál válaszokkal vagy az ismételt üzenetek küldése. Ügyeljen arra, hogy objektív maradjon, és ne képzeljen be semmit. A rokon valószínűleg nincs akkora bajban, mint gondolná és hamarosan jelentkezni fog!

 

Szűz

(08.24.-09.23.)

Különösen vonzó lesz ma, de úgy érezheti, hogy hiába, mert nem figyel fel Önre az, akire vágyik. Legyen türelmes és kitartó, mert célt fog érni, akár egy kiszemeltjét, akár a kedvesét szeretné meghódítani. Addig is próbálja meg elfoglalni magát, lehetőség szerint csináljon valamit, amit szeret, hiszen a lelkesedés, illetve a pozitív kisugárzás még inkább fokozza a jó megjelenést.

 

Halak

(02.20.-03.20.)

Ma nagyon hiányol valakit. Talán épp itt lenne az ideje, hogy felhívja és találkozzon vele. Ha pedig a párjával szemben érzi azt, hogy eltávolodtak egymástól, akkor beszélnie kellene a problémáról ahelyett, hogy csak vár. Amennyiben a tér választja Önöket, próbálja meg lefoglalni magát és tanuljon valamit, képezze magát addig is, amíg újra találkoznak, így legalább az illetőt is sikerül majd lenyűgöznie!

 

Mérleg

(09.24.-10.23.)

Úgy tűnik, hogy találékonysága és képzelete elhagyta ma. Emiatt ma nem fog tudni magas színvonalon dolgozni, mint amihez a munkája során hozzászokott. Ne legyen túl szigorú magával! A legjobb, ha ma olyan rutinfeladatokkal foglalja el magát, amelyeket automatikusan elvégezhet, és ha lehet, akkor halassza másnapra a kreatív feladatokat és problémákat, amikor az agyad visszatér a megszokott kerékvágásba.

 

Ikrek

(05.22.-06.21.)

Ma eláraszthatják a saját igényei, a családja szükségleteivel szemben és a munkájához való hozzáállása is konfliktust szülhet. Ennek eredményeként feszültnek és stresszesnek érzi magát, és azon gondolkodhat, vajon megoldódik-e a helyzet valaha. Ne essen pánikba. A kulcsszó az egyensúly, és a megoldás annak megtalálásában rejlik. Lásson hozzá! Hamarosan megoldódnak a gondjai!

 

Bika

(04.21.-05.21.)

Meglehet, hogy épp munkahelyváltás előtt áll. Ne féljen tőle, ugyanis ez hozhatja meg az áttörést a karrierjében. A kemény munkája megtérül, bár lehet, hogy egy ideje ez nem látszik a bankszámláján. Valószínűleg azért, mert előbb időt és energiát kell belefektetnie és csak azután jön a siker. Társadalmi élete most még mellőzheti, de amint elérte a célját, vegye fel a kapcsolatot barátaival!

 

Bak

(12.22.-01.20.)

A tegnap elfogyasztott az étel- és italmennyiség arra kényszerítheti ma, hogy diétázzon. Valószínűleg elcsaphatta a gyomrát, de legalábbis nem tartotta tiszteletben a saját korlátait. A legjobb, ha ma semmit sem visz túlzásba. Végezze el a legszükségesebb feladatokat, utána adja át magát a pihenésnek. Ázzon egy nagyot a kádban, és korán menjen lefeküdni. Reggelre már sokkal jobban fogja érezni magát!

 

Vízöntő

(01.21.-02.19.)

A párok életében egy kellemetlen kérdés merülhet fel és talán össze is veszhetnek. Nem éppen az a legjobb megoldást, ha mindenáron a saját igazukat próbálják meg bebizonyítani és ehhez esetleg partnereket próbálnak találni. Viselkedjenek felnőttek módjára és beszéljenek higgadtan a problémájukról. Ráadásul emiatt a dolog miatt napközben is feszültek lehetnek, ami hatással lesz a munkahelyi teljesítményükre is.

 

Nyilas

(11.23.-12.21.)

A párkapcsolat hiánya miatt ma kissé lehangoltnak érezheti magát. Ahogy azok is, akik elhanyagolva érzik magukat a kapcsolatukban. Azon tűnődnek a jegy szülöttei, vajon mondtak vagy tettek-e valamit, amivel valamilyen módon megsértette kedvesét. Ám a párja valószínűleg a munkája miatt stresszes vagy eleve az foglalja le az idejét és nincs Önnel semmilyen gondja. Hamarosan javulni fog a helyzetük, ahogy az egyedülállóké is!

 

Kos

(03.21.-04.20.)

Legyen óvatos, mert ma elcsaphatja a gyomrát! A túl sok étel és ital, vagy az idegen ízek tehetnek róla. Néhány barátjával vagy éppen a kedvesével úgy dönthetnek, hogy kipróbálnak egy új éttermet. Ez persze szórakoztató, de ma szembe kell néznie a következményekkel! A sok folyadék és egy kis edzés segíthet elégetni a méreganyagokat vagy az extra kalóriákat. A nap hátralévő részében pedig pihenjen!

 

Ajánló