Egészség? Pénz? Szerelem?

Tanácsainkkal választ kap kérdéseire!

Hívja megbízható jósainkat most!
06 90 60 27 58
A hívás díja: 485 Ft/perc - EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
Napi horoszkóp
 

Oroszlán

(07.23.-08.23.)

Legyen óvatos, mert ma nem mindenki érti a viccet a környezetében és könnyen megbánthat másokat. Lehet, hogy Ön tényleg csak humorizálni akar, de a szerettei, kollégái ma érzékenyek lehetnek, éppen ezért jobb nem is kockáztatni. Arra pedig különösen figyeljen oda, ha a munkahelyén pletykál, hogy ki van halló távolságban, mert olyan is hallhatja beszélgetését, akinek nem kellene.

 

Skorpió

(10.24.-11.22.)

Legyen kicsit óvatosabb, mert rettentően csípős lehet a modora. Valószínűleg ma eleve bal lábbal kel fel. Önnek talán fel sem tűnik a viselkedése és azt gondolhatja, hogy a környezete érzékeny, ám az igazság az, hogy maga az, aki gondolkodás nélkül belegázol mások lelkébe. Ha nem akar mindent magára haragítani, akkor megpróbálhatna erre odafigyelni és egy kicsit uralkodhatna magán.

 

Rák

(06.22.-07.22.)

Nem baj, ha néha kicsit önző és csak magára gondol. Ez teljesen rendben van. Sokkal nagyobb problémát jelenthet az, ha túlságosan is csak magára gondol és nem jut eszébe az, hogy bizonyos helyzetekben, miként érezhetik magukat a szeretteik. Ne lepődjön meg azon, ha így könnyen sikerül megbántania másokat. Legyen ma kicsit figyelmesebb velük és igyekezzen senkin sem átgázolni.

 

Szűz

(08.24.-09.23.)

Ma valaki megkísértheti könnyű pénzszerzési lehetőséggel vagy valami hasonlóval. De jobban tenné, ha kerülne mindenféle kockázatot. Nem szerencsés ez a nap a befektetésekhez, a szerencsejátékhoz, sem más hasonló dologhoz. Inkább igyekezzen minden téren biztosa menni, úgy nem érheti kellemetlenség. Még akkor is legyenek fenntartásai, ha egy ismerőse tesz ajánlatot, hiszen még ő is tévedhet.

 

Halak

(02.20.-03.20.)

A munkahelyén sikerül megoldást találni a gondjaira. Sőt, talán mások gondjaira is! Szörnyen elégedett lesz magával. A feletteseit és a kollégáit is sikerülhet lenyűgöznie a képességeivel vagy éppen a tudásával. Ezért a mai map lehet a legjobb arra, hogy fizetésemelést kérjen vagy akár a vágyott pozíciót. Legyen bátor és bízzon magában! Csekély az esélye annak, hogy ma bárki is visszautasítaná.

 

Mérleg

(09.24.-10.23.)

Bölcsen teszi, ha ma hallgat a megérzéseire. Azok fognak súgni Önnek és a segítségükkel elkerülheti, hogy kellemetlen helyzetbe kerüljön. Szerencsésen megúszhat egy helyzetet. Lehet, hogy néha különösnek tűnik, amit érez, de érdemes hallgatnia a belső hangjára. Nem kell mindig mindent megmagyaráznia. Ugyanez igaz arra is, ha ma a szerettei különösen kedvesek. Ne gondolja mindjárt azt, hogy akarnak magától valamit.

 

Ikrek

(05.22.-06.21.)

Rendkívül dolgos nap vár Önre. Alig lesz ideje, lehetősége leülni vagy pihenni. De ha ez megnyugtatja, megéri és nem fogja megbánni! Legyen szorgalmas és akkor nem marad el a jutalma. Viszont egyik-másik kollégája megpróbálhatja feltartani a saját gondjaikkal, de ne engedjen nekik, különben nem fog időben végezni. Azért enni, inni ne felejtsen el, mert könnyen megfeledkezhet magáz, de annak kellemetlen következményei lehetnek.

 

Bika

(04.21.-05.21.)

Elgondolkodtató történetet hallhat ma egyik ismerősétől vagy kollégájától. Mély gondolatokat ébreszt majd magában. Meglehet, hogy valóban követnie kell a példáját, de ne kapkodjon el semmit, hiszen nem ugyanaz a sorsuk. Inkább ihletforrásként tekintsen a hallottakra. A szeretteivel legyen ma kicsit türelmesebb, mert akaratlanul is felpaprikázhatják. Ne feledje, Önnek is lehet néha rossz napja.

 

Bak

(12.22.-01.20.)

A fejébe vette, hogy ma mindenkinek segíteni fog. Ez persze roppant kedves Öntől és segítségére is lesz másoknak. De figyeljen oda arra, hogy semmit se erőltessen. Ha valaki esetleg nem kér a segítségből azt fogadja el. Illetve csak akkor segítsen, ha mások kérik, máskülönben többet árthat, mintsem segíthet. Inkább igyekezzen a saját életén segíteni, és oldja meg a saját gondjait.

 

Vízöntő

(01.21.-02.19.)

Sokat jár mostanában az exén az esze vagy legalábbis azon, aki nem érdemli meg magát. Okosan tenné, ha messzire kerülné az illetőt. Ne akarjon neki írni, ne akarja felhívni. Nem lesz jó vége annak, ha megint kapcsolatba kerül vele vagy legalábbis azzal, aki csak fájdalmat okozna Önnek. Engedje el és ne erőltesse a vele való kapcsolatot. Most nem szabad túlságosan álmodozónak lennie.

 

Nyilas

(11.23.-12.21.)

Meglepően kedves lesz ma a környezetével. Mindenkit meglep a viselkedésével. Nem fogják érteni, miért ilyen érdeklődő. Talán még Ön is meglepődik saját magán. Az igazság az, hogy nem is kell ok arra, hogy az emberek kedvesek legyenek egymással. Figyelje meg milyen áldásos hatása van annak, ha kicsit empatikusabb a környezetével. Érdemes lehet hosszú távon gyakorolnia.

 

Kos

(03.21.-04.20.)

Az egyik szerette ugyanarról a dologról panaszkodik állandóan. Már többször is megpróbált segíteni rajta, de mindig ugyanott tart. Ne érezze azt, hogy kötelessége rajta segíteni, pláne akkor, ha nem is hallgat arra, amit mond. Engedje el a dolgot és ne csináljon belőle lelkiismereti kérdést, mert azzal magának okoz kellemetlenséget. Inkább koncentráljon a saját feladataira és ne hagyja őket kicsúszni a kezei közül.

 

Ajánló